Tärkeä tiedote

Itä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä.

Määräys on voimassa ajalla 23.12.2020–22.1.2021.

Olemme yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin henkilökohtaisesti. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

Katso lisää »

Teatterin näyttämöt

Savonlinnan Teatterin näyttämöt Savonlinnasalissa ovat Pääsali ja Onnellisten Ateljee. Sen lisäksi teatteri vuokraa esitystiloja teoskohtaisesti eri puolilta kaupunkia mm. Kulttuurikellarilta.

Pääsali

Pääsalimme on akustiikaltaan arvostettu ja yleisvaikutelmaltaan varsin pidetty elämysten estradi joko teatteri- tai konserttitilaksi.

Pääsalissa esitämme suurimman osan teatterimme näytelmistä. Pääsalin alapermanto on tilana joustavasti muunneltavissa. Ensimmäiset 10 tuoliriviä ovat vapaasti siirrettävissä haluttuun muotoon tai jopa kokonaan pois, mahdollistaen näin tilan monipuolisen ja tehokkaan käytön. Teatteriesityksissä katsomokoko vaihtelee n. 200 paikkaisesta katsomosta liki 800 henkilön katsomoon.

Onnellisten Ateljee

Savonlinnasalin alakerrassa sijaitsee pienempi tila, joka on nimeltään Onnellisten Ateljee. Myös tämä tila on joustavasti muunneltavissa. Tarvittaessa tilaan saadaan 40-100 hengen katsomo.

Kulttuurikellarin sali (vuokratila)

Kulttuurikellarin monikäyttöisessä salissa on 100-220 asiakaspaikkaa, joista noin 50 on seisomapaikkoja. Salin takaosassa 65-paikkainen nouseva katsomo. Permannon voi tyhjentää tuoleista ja pöydistä, ja siinä mahtuu vaikkapa tanssimaan. Salin sivuilla on sohvaryhmiä.

www.kulttuurikellari.com

Savonlinnan maakuntamuseo (vuokratila)

Savonlinnan maakuntamuseo toimii Riihisaaren museorakennuksen remontin ajan väliaikaistiloissa Nälkälinnanmäellä, osoitteessa Tottinkatu 6a, 57130 Savonlinna. Teatteriesityksissä käytössä on n. 40 paikkainen katsomo.

www.savonlinna.fi/riihisaari

 

Pääsalin katsomokartta (klikkaa isommaksi)