Tärkeä tiedote

Yleisötilaisuuksia koskevien linjausten nojalla Savonlinnan Teatterin esitystoiminta keskeytyy 22.4. saakka. Esitystoiminnan jatkamisesta ilmoitetaan!

Olemme yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin henkilökohtaisesti. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

Katso lisää »

Myyntipalvelu palvelee teitä normaalisti Citypisteellä (Kauppatori 4) arkisin klo 12.00–16.00.

Ryhmäalennus teatteriesityksiin (yli 20 hlöä)

Ryhmän vetäjälle ja kuljettajalle myönnetään vapaalippu lunastettaessa vähintään 20 peruslippua teatterin omiin esityksiin.

Ammattiliittoalennukset

Teatteriesityksiin on mahdollista saada ammattiliiton jäsenkortilla alennusta lipun hinnasta. Alennus myönnetään teatterimme toimistolta (Citypiste, Kauppatori 4).

Teatterikerhon alennus

Savonlinnan Teatterikerho ry myöntää jäsenilleen 5,00 € alennuksen teatterimme omiin tuotantoihin. Alennuksen saa näyttämällä lipunoston yhteydessä jäsenkorttia. Liput tulee lunastaa toimistollamme tai ovilipunmyynnissä ennen esityksen alkua.

Opiskelijan äkkilähtö

Teatterimme omiin näytöksiin opiskelijoille on äkkilähtöliput 12,50 €/hlö. Lippuja ei voi varata ennakkoon. Liput on saatavilla ovilipunmyynnistä tunti ennen esitystä. Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia.

Kaikukortti

Savonlinnan Teatterille on tärkeää tarjota kulttuurin tuomaa hyvinvointia myös niille, joilla ei ole tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollista päästä teatteriesityksiin.

Savonlinnan Teatteri on mukana kaikukorttikokeilussa. Kaikukortilla saa teatterimme omiin esityksiin (ei koske vierailuesityksiä tai yhteistuotantoja) vapaalipun näyttämällä henkilökohtaista kaikukorttia. Vapaalippu on saatavilla toimistoltamme tai ovilipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Kaikukortti ei käy Prisman tai R-kioskin myyntipisteissä – eikä lippuja voi lunastaa netin kautta. Savonlinnasalin narikkapalvelu ei kuulu kaikukorttiverkostoon, joten vaatesäilytykseen tulee varata 2,00 € tullessaan esitykseen.

Ajantasaisen lipunmyyntitilanteen näet www.lippu.fi -sivustolta sen tapahtuman kohdalta, jonne olisitte tulossa. Suosittelemme noutamaan lipun hyvissä ajoin ovilipunmyynnistä.

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Savonlinnan Kaikukortti-verkostoon kuuluviin kulttuuripalveluihin. Kaikukortin saavat yli 16-vuotiaat kaikukortti-kokeilussa olevien sosiaali-ja terveysalan toimijoiden asiakkaat, jotka kokevat, että taloudellinen tilanne on niin tiukka ettei ole mahdollista käyttää maksullisia kulttuuripalveluja. Kaikukortin saaminen ei edellytä tietyn tulorajan alittamista.