Tärkeä tiedote

TIEDOTE 27.9.2022

Hyvät asiakkaamme!

Tuotantoteknisistä syistä syksyn ohjelmistostamme jää pois seuraavat esitykset:

To 13.10.2022 klo 19.00 Hiomaton timantti
To 20.10.2022 klo 19.00 Hiomaton timantti
Pe 21.10.2022 klo 13.00 Hiomaton timantti
Pe 28.10.2022 klo 13.00 Hiomaton timantti
La 29.10.2022 klo 18.00 Hiomaton timantti
To 03.11.2022 klo 19.00 Hiomaton timantti

Olemme yhteydessä lipun varanneisiin/ ostaneisiin asiakkaisiin lähipäivien kuluessa.
Alla olevasta linkistä voi lukea peruutuskäytännöistämme.

Esityksen peruuntuminen

Lisätietoja:
Jouni Rissanen, teatterinjohtaja
Puh. 050 528 1324
jouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi

Laura Puustinen, myynti- ja markkinointisihteeri
Puh. 044 510 3447
laura.puustinen@savonlinnanteatteri.fi

Ryhmäalennus teatteriesityksiin (yli 20 hlöä)

Ryhmän vetäjälle ja kuljettajalle myönnetään vapaalippu lunastettaessa vähintään 20 peruslippua teatterin omiin esityksiin.

Teatterikerhon alennus

Savonlinnan Teatterikerho ry myöntää jäsenilleen 5,00 € alennuksen teatterimme omiin tuotantoihin. Alennuksen saa näyttämällä lipunoston yhteydessä voimassa olevaa jäsenkorttia. Liput tulee lunastaa myyntipalvelustamme tai ovilipunmyynnistä ennen esityksen alkua.

Äkkilähdöt opiskelijoille

Teatterimme omiin näytöksiin on opiskelijoille tarjolla edulliset äkkilähtöliput hintaan 12,50 €/hlö.
Lippuja ei voi varata ennakkoon. Liput on ostettavissa Savonlinnasalin ovilipunmyynnistä aina tunti ennen esitystä.
Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia. Ajankohtaisen lipputilanteen voi tarkistaa www.lippu.fi-sivustolta ko. päivämäärän ja esityksen kohdalta.

Äkkilähdöt Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenille

Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenille on teatterimme omiin näytöksiin tarjolla edulliset äkkilähtöliput hintaan 12,50 €/hlö.
Lippuja ei voi varata ennakkoon. Liput on ostettavissa Savonlinnasalin ovilipunmyynnistä aina tunti ennen esitystä.
Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa Suomen Harrastajateatteriliiton sähköistä jäsenkorttia. Ajankohtaisen lipputilanteen voi tarkistaa www.lippu.fi-sivustolta ko. päivämäärän ja esityksen kohdalta.

Kaikukortti

Savonlinnan Teatterille on tärkeää tarjota kulttuurin tuomaa hyvinvointia myös niille, joilla ei ole tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollista päästä teatteriesityksiin. Savonlinnan Teatteri on mukana kaikukorttitoiminnassa. Kaikukortilla saa teatterimme omiin esityksiin (ei koske vierailuesityksiä tai yhteistuotantoja) vapaalipun näyttämällä henkilökohtaista kaikukorttia. Vapaalippu on saatavilla toimistoltamme tai ovilipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Kaikukortti ei käy Prisman tai R-kioskin myyntipisteissä – eikä lippuja voi lunastaa netin kautta. Savonlinnasalin narikkapalvelu ei kuulu kaikukorttiverkostoon, joten vaatesäilytykseen tulee varata 2,00 € tullessaan esitykseen. Ajantasaisen lipunmyyntitilanteen näet www.lippu.fi -sivustolta sen tapahtuman kohdalta, jonne olisitte tulossa. Suosittelemme noutamaan lipun hyvissä ajoin ovilipunmyynnistä.

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Savonlinnan Kaikukortti-verkostoon kuuluviin kulttuuripalveluihin. Kaikukortin saavat yli 16-vuotiaat kaikukortti-toiminnassa olevien sosiaali-ja terveysalan toimijoiden asiakkaat, jotka kokevat, että taloudellinen tilanne on niin tiukka ettei ole mahdollista käyttää maksullisia kulttuuripalveluja. Kaikukortin saaminen ei edellytä tietyn tulorajan alittamista.

Huom! Emme myönnä päällekkäisiä alennuksia!