Tärkeä tiedote

Remontin vuoksi Kauppatorin myyntipalvelupiste
JÄÄ KESÄTAUOLLE 30.5.2024 ALKAEN.

Hyvää ja aurinkoista kesää - avaamme jälleen elokuussa!

 

 

 

Ryhmäalennus teatteriesityksiin (yli 20 hlöä)

Ryhmän vetäjälle ja kuljettajalle myönnetään vapaalippu lunastettaessa vähintään 20 peruslippua teatterin omiin esityksiin.

Teatterikerhon alennus

Savonlinnan Teatterikerho ry myöntää jäsenilleen 5,00 € alennuksen teatterimme omiin tuotantoihin. Alennuksen saa näyttämällä lipunoston yhteydessä voimassa olevaa jäsenkorttia. Liput tulee lunastaa myyntipalvelustamme tai ovilipunmyynnistä ennen esityksen alkua.

Äkkilähdöt opiskelijoille

Teatterimme omiin näytöksiin on opiskelijoille tarjolla edulliset äkkilähtöliput hintaan 12,50 €/hlö.
Lippuja ei voi varata ennakkoon. Liput on ostettavissa Savonlinnasalin ovilipunmyynnistä aina tunti ennen esitystä.
Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia. Ajankohtaisen lipputilanteen voi tarkistaa www.lippu.fi-sivustolta ko. päivämäärän ja esityksen kohdalta.

Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenet

Suomen Harrastajateatteriliiton jäsenille on teatterimme omiin näytöksiin tarjolla edulliset liput hintaan 15 €/hlö.
Liput ja lippuvaraukset Teatterin myyntipalvelusta (Kauppatori 1, avoinna ma-pe klo 12-16, puh. 044 510 3440) tai Savonlinnasalin ovilipunmyynnistä aina tunti ennen esitystä.
Alennuksen saa näyttämällä voimassa olevaa Suomen Harrastajateatteriliiton sähköistä jäsenkorttia. Ajankohtaisen lipputilanteen voi tarkistaa www.lippu.fi-sivustolta ko. päivämäärän ja esityksen kohdalta.

Kaikukortti

Savonlinnan Teatterille on tärkeää tarjota kulttuurin tuomaa hyvinvointia myös niille, joilla ei ole tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollista päästä teatteriesityksiin. Savonlinnan Teatteri on mukana kaikukorttitoiminnassa. Kaikukortilla saa teatterimme omiin esityksiin (ei koske vierailuesityksiä tai yhteistuotantoja) vapaalipun näyttämällä henkilökohtaista kaikukorttia. Vapaalippu on saatavilla toimistoltamme tai ovilipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Kaikukortti ei käy Prisman tai R-kioskin myyntipisteissä – eikä lippuja voi lunastaa netin kautta. Savonlinnasalin narikkapalvelu ei kuulu kaikukorttiverkostoon, joten vaatesäilytykseen tulee varata 2,50 € tullessaan esitykseen. Ajantasaisen lipunmyyntitilanteen näet www.lippu.fi -sivustolta sen tapahtuman kohdalta, jonne olisitte tulossa. Suosittelemme noutamaan lipun hyvissä ajoin ovilipunmyynnistä.

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Savonlinnan Kaikukortti-verkostoon kuuluviin kulttuuripalveluihin. Kaikukortin saavat yli 16-vuotiaat kaikukortti-toiminnassa olevien sosiaali-ja terveysalan toimijoiden asiakkaat, jotka kokevat, että taloudellinen tilanne on niin tiukka ettei ole mahdollista käyttää maksullisia kulttuuripalveluja. Kaikukortin saaminen ei edellytä tietyn tulorajan alittamista.

Teatterikortti

Voimassa olevalla ammattilaiskortilla kaksi lippua teatterin omiin esityksiin henkilökuntalipun hinnalla (á 15 € / hlö) Lippuvaraukset teatterin myyntipalvelusta, puh. 044 510 3440 tai myynti@savonlinnanteatteri.fi.

Huom! Emme myönnä päällekkäisiä alennuksia!