Savonlinnan Teatteri tänään

Teatterissa on vuosittain ensi-iltoja 5-7, omia esityksiä n. 100 kpl ja lisäksi vierailuesityksiä runsaat 20 kpl. Teatteri tekee tiivistä yhteistyötä Samiedun, Artemian teatteritekniikan koulutusohjelman kanssa. Tämän lisäksi yhteistyökumppaneita ovat olleet Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto, Savonlinna kuoro, Savonlinnan orkesteri ja Savonlinna Big Band.Katsomo


Esitykset Savonlinnasalissa

Avioliittosimulaattorissa katsomosta on käytössä rivit 12-22, pyörätuolipaikat ovat rivillä 16.
Othello näytelmää varten Savonlinnasalin näyttämölle on rakennettu pieni studionäyttämö, jossa on numeroitu nouseva katsomo.

Vierailuesityksissä katsomosta on käytössä rivit 1-23.
Katsomo nousee alkaen riviltä 12.

Salissa on kuulolaitetta käyttävien asiakkaiden avuksi induktiosilmukka riveillä 12-14, paikat 22-30. Tällä alueella kuulolaitetta käytetään T-asennossa. Varaathan paikkasi ajoissa.


Esteettömyys

Savonlinnasalissa on pyörätuolipaikkoja rajoitetusti. Pyörätuolipaikat sekä saattajien paikat sijaitsevat Savonlinnasalissa rivillä 16. Henkilökohtainen avustaja pääsee teatteriesitykseen veloituksetta saattajan pääsylipulla, joka suositellaan ottamaan pyörätuolilipun oston yhteydessä. Taiteilijoiden sisäänkäyntiä vastapäätä, tien toisella puolella, on kaksi invapaikkaa, jotka on merkitty invaliditunnuksella. Kulku pyörätuolilla Savonlinnasaliin tapahtuu esteettömästi Taiteilijoiden sisäänkäynnin kautta. Esteettömät wc-tilat löytyvät Wanhan Kasinon puolelta sekä alakerrasta Onnellisen Ateljeen yhteydestä. Kulku alakertaan tapahtuu hissillä, johon on esteetön pääsy.

slnsali_katsomokartta