Tärkeä tiedote

Remontin vuoksi Kauppatorin myyntipalvelupiste
JÄÄ KESÄTAUOLLE 30.5.2024 ALKAEN.

Hyvää ja aurinkoista kesää - avaamme jälleen elokuussa!

 

 

 

SAVONLINNAN TEATTERIN YLEISÖTURVALLISUUSTIEDOTE 9.9.2021

Savonlinnan Teatterin väki riemuitsee Itä-Savon aluehallintoviraston tiedotteesta 6.9.2021, jossa todetaan, ettei yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoittaminen tällä hetkellä ole tartuntatautilaissa tarkoitetulla tavalla välttämätöntä Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntien alueilla. Tämän AVI:n tiedotteen, sekä teatterin oman 26.8.2021 Sosterin edustajan ja teatterin yhteistyökumppaneiden kanssa yhteisesti järjestetyn yleisöturvallisuuskokouksen myötä teatterin myynnissä oleva katsomokapasiteetti on nyt 250 paikkaa, joka on 75 % kokonaiskapasiteetista (400 paikkaa) Savonlinnasalin teatteriasetuksessa.

Teatteri on myös edennyt syyskautta rakentaessa hyvin vahvasti turvallisuusasiat edellä, kaikki mahdolliset yleisöturvallisuuteen liittyvät asiat huomioiden ja toivoo, että katsojat uskaltautuisivat saapua näytöksiin turvallisin ja rohkein mielin. Mutta ennen kaikkea vain terveenä, aina ajankohtaiset suositukset ja rajoitukset huomioiden sekä paikan päällä teatterin ja muiden palveluntarjoajien ohjeistuksia noudattaen. Tällä hetkellä teatterin katsomossa on numeroimattomat paikat ja osa penkeistä on suljettu teipein, jotta turvavälit pysyvät hallinnassa. Ennen esitysten alkua, väliajalla ja esitysten jälkeen lisätyillä kuulutuksilla ohjataan yleisön liikkumista katsomossa sekä liikuttaessa wc- ja ravintolatiloissa. Käsidesiä ja maskeja löytyy paikanpäältä monesta pisteestä.

Teatteri tiedottaa, että lipunmyynti viime lauantaina alkaneeseen teatterin syyskauteen on ollut mukavan vilkasta ja haluaa tämän myötä erityisesti huolehtia katsojiensa turvallisuudesta ja väljyydestä esitysten aikana.

Lisätietoja:

Teatterinjohtaja Jouni Rissanen
p. 050 528 1324
jouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi

Myynti- ja markkinointisihteeri Laura Puustinen
p. 044 510 3447
laura.puustinen@savonlinnanteatteri.fi