Tärkeä tiedote

ONNEN MAA -esitykset lauantaina 9.12. on PERUTTU sairastapauksen vuoksi!
Jo lunastetut liput voidaan siirtää toiseen esitykseen, vaihtaa lahjakortiksi tai halutessaan lipun hinnan saa takaisin.
TEATTERIN MYYNTIPALVELU: Kauppatori 1, 57100 Savonlinna
myynti@savonlinnanteatteri.fi
puh. 044 510 3440
Pahoittelemme perumisesta aiheutuvaa haittaa ja kiitämme ymmärryksestä!

 

 

Koko perheen riemastuttava musikaali Tippukivitapaus palaa koronarajoitusten vuoksi Savonlinnan Teatterin näyttämölle vasta ensi syksynä.

Tippukivitapaus -musikaalista inspiraationsa saanut näyttely on sen sijaan nyt nähtävillä Savonlinnan pääkirjasto Joelissa.

Viime syksynä käynnistetty kummiluokkahaku tuotti tulosta, ja Tippukivitapauksen kummiluokaksi valikoitui Mertalan koulun 3 A-luokka. Poikkeusoloista huolimatta yhteistyö teatterin kanssa on polkaistu käyntiin. Kummiluokkalaiset ovat tutustuneet opettajan johdolla Tippukivitapauksen maailmaan, teatteri on järjestänyt luokalle lavastus- ja pukusuunnittelutyöpajoja ja luokka pääsi tammikuussa seuramaan lähes valmiin esityksen läpimenoa.
Myös kaikki muut kummiluokkahakuun osallistuneet luokat saavat kevään aikana yhden Tippukivitapaus-työpajan.

Tippukivitapaus-työpajojen tuotoksia voi käydä ihailemassa Savonlinnan pääkirjasto Joelin lastenosastolla aina huhtikuun loppuun asti.

Laura Ruohosen käsikirjoittama ja Anna-Maria Kähärän säveltämä lastenmusikaali Tippukivitapaus jatkaa Savonlinnan Teatterin ohjelmistossa lokakuusta 2021 alkaen.