Tärkeä tiedote

Kauppatorin MYYNTIPALVELU SULJETTU tiistaina 21.5.2024.

Palvelemme myyntipisteellä jälleen keskiviikkona klo 12-16.

Tervetuloa!

 

 

 

Savonlinnan Teatteri palaa esitystoimintaan perjantaina 20.11 klo 19.00 Junnu – sydämeni tänne jää esityksellä. (viikko 47) Teatterin ohjelmisto pyritään toteuttamaan tuosta ajankohdasta alkaen syksyn 2020 esitys- ja tapahtumakalenterin mukaisesti. Junnu – Sydämeni tänne jää esityksiä on viikolla 47 yhteensä kolme kappaletta ja myös Soua sorsa lieku lintu – kauneimmat kehtolaulut kautta aikain esitys palaa kahdella esityksellä ohjelmistoon saman aikaisesti.

Sademies esitys tulee uusinta ensi-iltaan torstaina 26.11 klo 13 ja se esitetään viikolla 48 kaksi kertaa. Toki näihin esitettyihin ajankohtiin liittyy varaus, että kaikki pysyvät terveenä, vaikka teatterin sisäinen Korona-epidemia on nyt voitettu.

Teatteri siirsi esitystoiminnan aloittamisen ensi viikkoon, koska eristysten ja karanteenien purkaminen sekä sairaslomien venyminen ei mahdollistanut lakisääteisten ja tarpeellisten lämmitysharjoitusten järjestämistä vielä tälle viikolle. Tilanne on valitettava katsojien kannalta, mutta välttämätön toimenpide esitystoiminnan jatkamiselle. Teatteri palasi työjärjestykseen jo maanantaina 9.11 Tippukivitapaus – koko perheen musikaalin harjoituksin ja niitä jatketaan koko tämä viikko, jotta karanteeniajalta siirtyneet harjoitukset saadaan kiinni. Normaaliin työjärjestykseen on siis palattu harjoitusten osalta, esitysten osalta palataan niin pian kuin mahdollista, vain muutaman työntekijän osalta töihin paluu on viivästynyt.

Teatteri haluaa tiedottaa yleisölle, että teatterin esityksissä käyminen on edelleen turvallista. Teatterin sisällä levinnyt Korona-epidemia ei ole tietojemme mukaan levinnyt yleisön keskuuteen ja viimeisimpien Sosterilta saatujen tietojen mukaan tartuntariskiä ei myöskään ole. Muutoinkin teatteri on henkilökunnan keskuudessa ja yhteistyökumppanien kanssa yhteisesti tehostanut turvallisuuskäytäntöjään. Niistä lisää verkkosivuillamme sekä tiedotteissa ja kuulutuksissa esitysten yhteydessä.

 

Olemme yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin henkilökohtaisesti. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa!

Tarvittaessa olkaa yhteydessä Teatterin myyntipalveluun (015 510 010, myynti@savonlinnanteatteri.fi).
Toimistomme on suljettu, josta johtuen yhteydenotot sähköpostilla ja puhelimitse.

Lipunmyyntiin, varauksiin ja peruutuksiin liittyen lisää tietoa löydät sivuiltamme www.savonlinnanteatteri.fi/koronaohje/

Epäselvissä tilanteissa lipunmyyntiin, varauksiin ja peruutuksiin liittyvät tiedustelut:

Janne Laitinen
Myynti- ja markkinointisihteeri
Savonlinnan Teatteri
044 510 3447
janne.laitinen@savonlinnanteatteri.fi

Koronaan ja teatterin toimintaan liittyvät tiedustelut:

Jouni Rissanen
Teatterinjohtaja
Savonlinnan Teatteri
050 528 1324
jouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi