Tärkeä tiedote

Remontin vuoksi Kauppatorin myyntipalvelupiste
JÄÄ KESÄTAUOLLE 30.5.2024 ALKAEN.

Hyvää ja aurinkoista kesää - avaamme jälleen elokuussa!

 

 

 

Savonlinnan Teatteri kaipaa vahvistusta, oletko sinä etsimämme henkilö?

Hallitset PARTURI-KAMPAAJAN työtehtävät, hiusten leikkaaminen ja värjääminen sujuu sinulla siinä missä kampaustenkin tekeminen. Taidat myös meikkaamisen ja maskeeraamisen monipuolisesti. Hallitset erikoisefektit ja irto-osien tekemisen, peruukit sekä viiksien, pulisonkien ja partojen käsittelyn.

Maskeeraaja-kampaajan työtehtävien lisäksi työnkuvaan kuuluu järjestäjän tehtävät, joihin perehdytetään työsuhteen alussa. Järjestäjän tehtävinä on mm. työjärjestyksen pitäminen, aikatauluttaminen sekä yhteydenpitäminen koko työyhteisöön ja tarvittaessa teatterin ulkopuolelle. Lisäksi olet valmis toimimaan kuiskaajan apulaisena. Vaatimuksena on ATK:n perustaidot sekä organisointikyky. Ennen kaikkea olet motivoitunut ja osaat työskennellä paineen alla pienessä kiireessä. Lisäksi sinulle sopii ilta- ja viikonlopputyö.

Mikäli tunnistit itsesi, laita meille hakemus tulemaan ja liity mukavaan joukkoomme!

Vaaditaan: parturi-kampaajan sekä maskeeraajan koulutus, sekä kokemusta teatterin tekemisestä. Palkkaus teatterialan TES:n mukaan.

Haku päättyy 31.8.2020 klo 16.00. Teatteri haastattelee syyskuussa hakijat ja lopullinen valinta tehdään syyskuun loppuun mennessä.

Yhteystiedot: Jouni Rissanen puh. 0505281324
Työpaikan osoite: Kylpylaitoksen tie 3 C 1 57130 Savonlinna
Työ alkaa: 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Jätä hakemus: jouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi