Tärkeä tiedote

Remontin vuoksi Kauppatorin myyntipalvelupiste
JÄÄ KESÄTAUOLLE 30.5.2024 ALKAEN.

Hyvää ja aurinkoista kesää - avaamme jälleen elokuussa!

 

 

 
Haemme osaavaan joukkoomme MYYNTISIHTEERIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Onko asiakaspalvelu Sinulle sydämen asia? Kulkeutuuko hymysi puhelinlankoja pitkin? Etsimme nyt ammattitaitoista ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä täydentämään teatterimme myynti- ja markkinointitiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu myyntityö, varaukset, laskutus ja kassanhoito, esitysten luominen ja muutosten tekeminen lipunmyyntiohjelmaan, myynnin tilastointi, vierailusopimuksien valmistelu ja markkinoinnin avustavat tehtävät (sosiaalinen media, verkkosivujen päivittäminen, hinnastojen tekeminen)

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, työkokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä, itsenäistä työskentelyotetta, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja vahvaa tietotekniikan hallintaa.

Työt alkavat 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen edut ovat Teatterialan työehtosopimuksen mukaiset.

Hae tehtävään heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 09.06.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jenni.repo@savonlinnanteatteri.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat: Jenni Repo, 044 510 3430, jenni.repo@savonlinnanteatteri.fi