Tärkeä tiedote

Remontin vuoksi Kauppatorin myyntipalvelupiste
JÄÄ KESÄTAUOLLE 30.5.2024 ALKAEN.

Hyvää ja aurinkoista kesää - avaamme jälleen elokuussa!

 

 

 

Savonlinnan Teatteri kaipaa vahvistusta, oletko sinä etsimämme henkilö?

Hallitset PARTURI-KAMPAAJAN SEKÄ JÄRJESTÄJÄN työtehtävät, hiusten leikkaaminen ja värjääminen sujuu sinulla siinä missä kampaustenkin tekeminen. Taidat myös meikkaamisen ja maskeeraamisen monipuolisesti. Hallitset erikoisefektit ja irto-osien tekemisen, peruukit ja muut karvatyöt. (viikset, pulisongit, parrat) ja kaikki kampaamiseen ja maskeeraamiseen liittyvät huoltotyöt. Osaat myös ATK:n perustaidot (työjärjestyksen pitämisen), järjestelytaidot ja aikatauluttamisen, yhteydenpitämisen koko työyhteisöön ja tarvittaessa teatterin ulkopuolelle. Lisäksi olet valmis toimimaan tarvittaessa kuiskaajan apulaisena. Ennen kaikkea osaat työskennellä paineen alla pienessä kiireessä ja sinulle sopii ilta- ja viikonlopputyö.

Mikäli tunnistit itsesi, laita meille hakemus tulemaan ja liity mukavaan joukkoomme!

Vaaditaan: parturi-kampaajan sekä maskeeraajan koulutus, sekä kokemusta teatterin tekemisestä, erityisesti järjestäjän tehtävistä. Palkkaus teatterialan TES:n mukaan.

Haku päättyy 31.7.2020 klo 16.00. Teatteri haastattelee elo-syyskuussa hakijat ja lopullinen valinta tehdään syyskuun loppuun mennessä.

WWW-osoite: www.savonlinnanteatteri.fi
Yhteystiedot: Jouni Rissanen puh. 050 528 1324
Työpaikan osoite: Kylpylaitoksentie 4, 57130 Savonlinna
Työ alkaa: 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta

Jätä hakemus: jouni.rissanen@savonlinnanteatteri.fi