REUNALLA

Vladimir Vysotskin lauluja
esittää Kari Suhonen

Vladimir Vysotskin laulujen karheankaunis lyriikka kertoo totuuksia ihmisistä ja heidän elämästään.Tämän totuutta etsivän trubaduurin laulut sisältävät vahvoja tulkintoja mm. rakkaudesta ja yhteiskunnasta – esimerkiksi suomalaisillekin rakas, Vysotskin tunnetuimpiin teoksiin kuuluva Ystävän laulu, puhuttelee kuulijaa aina yhtä vahvasti.

REUNALLA – esitys sisältää 13 laulua Vysotskin laajasta tuotannosta. Tekstien teemat ja tunnelmat liikkuvat haikean lyyrisistä balladeista rajuihin itsevaltaista järjestelmää kritisoiviin taistelulauluihin ollen aina pienen ihmisen puolella. Laulujen suomennoksista vastaavat Turkka Mali, Arto Rintamäki ja Kari Suhonen.

Vladimir Vysotski eli lyhyen ja kiihkeän elämän. Hän näytteli teatterissa ja elokuvissa, sekä sanoitti ja sävelsi jatkuvasti uusia lauluja. Vysotski esiintyi ahkerasti mm. työpaikoilla, yliopistoissa ja underground-klubeilla. Laulujensa yhteiskuntakritiikin vuoksi hän ei koskaan saanut kotimaassaan Neuvostoliitossa virallista tunnustusta, mutta miljoonat ihmiset kuuntelivat hänen laulujaan kädestä käteen levinneiltä nauhoilta. Vysotski kuoli vuonna 1980 vain 42-vuotiaana.

REUNALLA -esityksellä Kari Suhonen juhlii 40-vuotista taiteilijauraansa.

 

Esitykset

Pe 22.11 klo 13.00
La 23.11 klo 18.00
Pe 29.11 klo 18.00
La 30.11 klo 13.00

Esityksen kesto

Kesto n. 1 tunti

Lippujen hinnat

Kaikki liput 15 €

Tässä esityksessä

Kari Suhonen