Kauden avaus
lauantaina 5.9. klo 13.00

Yleisöllä on ainutlaatuinen tilaisuus saada maistiaisia syksyn ohjelmistosta. Esittäytymässä syksyn ensi-illat Junnu – Sydämeni tänne jää ja Soua sorsa lieku lintu – kauneimmat kehtolaulut kautta aikain.

Junnun tuotanto on mittava ja vertaansa vailla suomalaisen iskelmämusiikin taivaan alla. Tervetuloa jakamaan tämän Kotkan pojan kiemuraiset taipaleet kotisatamasta, pääkaupunkiseudun iskelmävilinään ja sieltä elon viime hetkiin Sveitsin Alpeille saakka.

Soua sorsa lieku lintu on draamallinen lauluhetki rakastetuimpien kehtolaulujen äärellä. Laulaja Sanna Pirttisalo ja näyttelijä Linda Taskinen ovat koonneet Savonlinnan maakuntamuseolle ainutlaatuisen kattauksen sekä meille kaikille tuttuja melodioita että vähemmän tunnettuja sävelmiä.

Esittelemme myös keväällä tutuiksi tulleet Nyt tilttaa eli vauhdilla päin vaaraa, Lauluilta ruumishuoneella sekä Sademies näytelmät, jotka jatkavat ohjelmistossamme myös syyskaudella.

Tilaisuuden lopuksi on avoin keskustelutilaisuus. Vastaamme esityksiä koskeviin kysymyksiin (kesto noin 20 min).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Tilaisuus on Savonlinnasalissa. Kulku Onnellisten Ateljeen kautta (rannan puolelta).

Ethän tule sairaana teatteriin ja otathan koronasuositukset huomioon. Tämän linkin takaa löydät meidän ohjeistuksen syksyn yleisötapahtumiin ». Sisään otetaan henkilöitä niin paljon kuin katsomoon turvasuositusten mukaisesti mahtuu.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Teatteriin!

Esityksen kesto

Kesto n. 1,5 tuntia

Lippujen hinnat

Tilaisuuteen on vapaa pääsy