Syksyn varotoimet Savonlinnan Teatterissa

  Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi tapahtumiimme. Tutustuthan turvaohjeistukseen ennen tapahtumaan saapumistanne.

  Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että tapahtumiemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita vierailuun yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

  Ethän tule sairaana tilaisuuteen

  Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Olemme laajentaneet pääsylippujen palautuskäytäntöä, ja voit vaihtaa lippusi tapahtuman toiseen näytökseen kuluitta olemalla yhteydessä myyntipalveluumme. Katso yhteystiedot alta.

  Lippujen ostaminen

  Ensisijaisesti suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon kotisivuiltamme tai lippu.fi -verkkokaupasta. Asioidessanne myyntipalvelussa tai ovilipunmyynnissä suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

  Saavu ajoissa

  Turvatoimista johtuen saapuminen ja liikkuminen teatterissamme voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siksi saapumiseen ja poistumiseen riittävästi aikaa.

  Hengityssuojain ja suojakäsineet

  Halutessasi voit käyttää tapahtumissamme hengityssuojainta tai suojakäsineitä.

  Muista turvaväli

  Muistutamme turvavälin pitämisestä tiloissamme. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

  Poikkeukset katsomojärjestelyissä

  Olemme turvallisuussyistä muuttaneet katsomon istumapaikkoja. Katsomo on pokkeuksellisesti numeroimaton, vaikka lipuissa olisi merkityt istumapaikat. Poiketen lipuissa näkyviin paikkoihin toivomme, että katsojat täyttäisivät katsomon jättäen joka toisen paikan vapaaksi.

  Järjestyksenvalvojat auttavat teitä istumapaikkojen kanssa.

  Huolehdi käsihygieniasta

  Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Yskiessä peitä nenän ja suun alue kyynärtaipeella tai kertakäyttöisellä nenäliinalla.

  Hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä tapahtuman aikana

  • Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen
  • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä tiloissamme. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, maksupäätteet ja hissipainikkeet
  • Ravitsemistilassa asiakasmäärät ovat viranomaisohjeiden mukaiset
  • Koko henkilökuntamme on saanut turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa
  • Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä
  • Puhdistamme tehostetusti kosketuspintoja myös ravintolatiloissa.

  Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden turvaamiseksi. Tehdään yhdessä tapahtumasta turvallinen meille kaikille.

  Tervetuloa!

  Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

  Myyntipalvelu
  015 510 010
  myynti@savonlinnanteatteri.fi
  Kauppatori 4, 57130 Savonlinna

  Koronavirusepidemiaan liittyviä linkkejä.

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos »
  Sosteri »
  Valtioneuvosto/tiedotteet »
  Avi/Itä-Suomi »