Syksyn varotoimet Savonlinnan Teatterissa

  Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi tapahtumiimme. Tutustuthan turvaohjeistukseen ennen tapahtumaan saapumistanne.

  Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että tapahtumiemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Olemme käyneet paikallisten Sosterin infektioasiantuntijoiden kanssa läpi koko turvallisuusohjeistuksen, katsomon ja yleisöreitit. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita vierailuun yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

  Ethän tule sairaana tilaisuuteen

  Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita. Olemme laajentaneet pääsylippujen palautuskäytäntöä, ja voit vaihtaa lippusi tapahtuman toiseen näytökseen kuluitta olemalla yhteydessä myyntipalveluumme. Katso yhteystiedot alta.

  Lippujen ostaminen

  Ensisijaisesti suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon kotisivuiltamme tai lippu.fi -verkkokaupasta. Asioidessanne myyntipalvelussa tai ovilipunmyynnissä suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

  Kuinka toimia, jos esitys on peruttu

  Tällöin asiakas voi vaihtaa lipun saman näytöksen toiseen esitykseen tai saa maksamansa rahat takaisin. Lipun vaihto onnistuu vain teatterin myyntipalvelusta kolmen kuukauden sisällä peruuntuneesta esityksestä. Toimitusmaksua ei palauteta lippupalautuksen yhteydessä tai lippua vaihdettaessa.

  Teatteri ei vastaa muista peruutuksen tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista. Teatteri pidättää itsellään oikeuden hintojen ja ohjelmiston muutoksiin.

  Saavu ajoissa

  Turvatoimista johtuen saapuminen ja liikkuminen teatterissamme voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siksi saapumiseen ja poistumiseen riittävästi aikaa.

  Hengityssuojain ja suojakäsineet

  Halutessasi voit käyttää tapahtumissamme hengityssuojainta tai suojakäsineitä. Lipunmyynnin yhteydestä voit tarvittaessa hankkia hengityssuojaimen (arvo 1,00 € / kpl).

  Muista turvaväli

  Muistutamme turvavälin pitämisestä tiloissamme. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

  Poikkeukset katsomojärjestelyissä

  Olemme turvallisuussyistä muuttaneet katsomon istumapaikkoja. Katsomo on poikkeuksellisesti numeroimaton, vaikka lipuissa olisi merkityt istumapaikat. Poiketen lipuissa näkyviin paikkoihin katsomo on muodostettu pääosin niin, että katsomossa on kaksi paikkaa vierekkäin joiden jälkeen on kaksi tyhjää paikkaa. Eri riveillä istumapaikat eivät ole peräkkäin, jolloin turvavälit ovat suuremmat.

  Järjestyksenvalvojat auttavat teitä istumapaikkojen kanssa.

  Alla havainnekuva katsomosta turvaväleillä. Punaiset paikat ovat käytössä olevia istumapaikkoja, mustat istumapaikat on poistettu käytöstä.

  Huolehdi käsihygieniasta

  Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme. Yskiessä peitä nenän ja suun alue kyynärtaipeella tai kertakäyttöisellä nenäliinalla.

  Hygienia- ja turvallisuustoimenpiteitä tapahtuman aikana

  • Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen
  • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä tiloissamme. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, maksupäätteet ja hissipainikkeet
  • Ravitsemistilassa asiakasmäärät ovat viranomaisohjeiden mukaiset
  • Koko henkilökuntamme on saanut turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa
  • Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä
  • Puhdistamme tehostetusti kosketuspintoja myös ravintolatiloissa.

  Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden turvaamiseksi. Tehdään yhdessä tapahtumasta turvallinen meille kaikille.

  Tervetuloa!

  Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

  Koronavirusepidemiaan liittyviä linkkejä.

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitos »
  Sosteri »
  Valtioneuvosto/tiedotteet »
  Avi/Itä-Suomi »

   

  Yhteystiedot

  Myyntipalvelu on avoinna arkisin klo 12.00–16.00.
  015 510 010, myynti@savonlinnanteatteri.fi
  Kauppatori 4, 57130 Savonlinna