Kaikukortti Savonlinnan Teatterissa

KAIKUKORTTI

Savonlinnan Teatterille on tärkeää tarjota kulttuurin tuomaa hyvinvointia myös niille, joilla ei ole tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollista päästä teatteriesityksiin.

Savonlinnan Teatteri on mukana kaikukorttikokeilussa. Teatterin omiin esityksiin (ei koske vierailuesityksiä, yhteistuotantoja, konsertteja) saa vapaalipun näyttämällä henkilökohtaista kaikukorttia. Vapaalippu on saatavilla ovilipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Kaikukortti ei käy Prisman, R-kioskin myyntipisteissä – eikä lippuja voi lunastaa netin kautta. Savonlinnasalin narikkapalvelu ei kuulu kaikukorttiverkostoon, joten vaatesäilytykseen tulee varata 2,00 € tullessaan esitykseen.

Ajantasaisen lipunmyyntitilanteen näet www.lippu.fi-sivustolta sen tapahtuman kohdalta, jonne olisitte tulossa. Suosittelemme noutamaan lipun hyvissä ajoin ovilipunmyynnistä.

Kaikukortti käy keväällä 2018 Avioliittosimulaattorin ja Othellon kaikkiin esityksiin sekä Muovimeri-minimusikaalin Onnellisten ateljeen esityksiin.

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Savonlinnan Kaikukortti-verkostoon kuuluviin kulttuuripalveluihin. Kaikukortin saavat yli 16-vuotiaat kaikukortti-kokeilussa olevien sosiaali-ja terveysalan toimijoiden asiakkaat, jotka kokevat, että taloudellinen tilanne on niin tiukka, ettei ole mahdollista käyttää maksullisia kulttuuripalveluja. Kaikukortin saaminen ei edellytä tietyn tulorajan alittamista.

Aiemmat julkaisut

17.8.2018 12:45 Savonlinnan Teatteri hakee syksyn revyyseen liikkuvia ja laulavia avustajia!
9.8.2018 11:00 Savonlinnan Teatteri hakee teatterinjohtajaa (hakua jatkettu)
24.5.2018 16:00 Tietosuojaseloste
8.2.2018 15:49 Kaikukortti Savonlinnan Teatterissa