Uutiset

Kauden avajaiset la 15.9. klo 19.00

TEATTERIKAUSI KÄYNNISTYY

Tervetuloa seuraamaan Jaakko Tepon harjoituksia ja kuulemaan, mitä Savonlinnan Teatterissa tapahtuu tänä syksynä.

Lauantaina 15.9. klo 19.00 Savonlinnan Teatteri avaa kautensa. Katsojat pääsevät seuraamaan Jaakko Teppo -musikaali haaskasta miehestä esityksen harjoituksia, tapaamaan vanhoja tuttuja ja uusia kasvoja. Teatterinjohtaja Taava Hakala kertoo tulevasta syksystä ja näyttelijät antavat impromaistiaisia.

Onnellisten Ateljeessa lipputarjouksia ja pikkupurtavaa. Tule kertomaan teatterin väelle, mitä sinä haluaisit nähdä teatterilavalla.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, käynti Onnellisten Ateljeen ovesta.
Tilaisuuden kesto reilu tunti ja sen jälkeen vapaamuotoista seurustelua Onnellisten Ateljeessa.

Savonlinnan Teatteri hakee syksyn revyyseen liikkuvia ja laulavia avustajia!


Liitteet

Savonlinnan Teatteri hakee teatterinjohtajaa (hakua jatkettu)

Savonlinnan Teatteri hakee teatterinjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen (hakua jatkettu).

Keskeisiä tehtäviä ovat toiminnan ja talouden johtaminen, ohjelmiston suunnittelu, ohjaustyö ja yhteiskuntasuhteiden hoitaminen. Edellytämme alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muulla tavoin hankittua pätevyyttä, hyvää talousosaamista ja sosiaalisia taitoja sekä organisointikykyä.

Hakemukseen tulee liittää CV ja palkkatoive. Savonlinnan Seudun Teatteriyhdistys ry:n hallitukselle osoitetut hakemukset pyydetään toimittamaan 31.8.2018 mennessä osoitteeseen Kylpylaitoksentie 2, 57130 Savonlinna.

Lisätietoja antavat teatterinjohtaja Taava Hakala (taava.hakala(at)savonlinnanteatteri.fi) ja hallituksen puheenjohtaja Anneli Pulkka (anneli.pulkka(at)savonlinna.fi).

Aikaisemmin hakemuksensa jättäneet huomioidaan jatkohaussa.


Liitteet

Tietosuojaseloste

Savonlinnan Teatterin tietosuojaselosteet.

Liitteet

Kaikukortti Savonlinnan Teatterissa

KAIKUKORTTI

Savonlinnan Teatterille on tärkeää tarjota kulttuurin tuomaa hyvinvointia myös niille, joilla ei ole tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollista päästä teatteriesityksiin.

Savonlinnan Teatteri on mukana kaikukorttikokeilussa. Teatterin omiin esityksiin (ei koske vierailuesityksiä, yhteistuotantoja, konsertteja) saa vapaalipun näyttämällä henkilökohtaista kaikukorttia. Vapaalippu on saatavilla ovilipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Kaikukortti ei käy Prisman, R-kioskin myyntipisteissä – eikä lippuja voi lunastaa netin kautta. Savonlinnasalin narikkapalvelu ei kuulu kaikukorttiverkostoon, joten vaatesäilytykseen tulee varata 2,00 € tullessaan esitykseen.

Ajantasaisen lipunmyyntitilanteen näet www.lippu.fi-sivustolta sen tapahtuman kohdalta, jonne olisitte tulossa. Suosittelemme noutamaan lipun hyvissä ajoin ovilipunmyynnistä.

Kaikukortti käy keväällä 2018 Avioliittosimulaattorin ja Othellon kaikkiin esityksiin sekä Muovimeri-minimusikaalin Onnellisten ateljeen esityksiin.

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Savonlinnan Kaikukortti-verkostoon kuuluviin kulttuuripalveluihin. Kaikukortin saavat yli 16-vuotiaat kaikukortti-kokeilussa olevien sosiaali-ja terveysalan toimijoiden asiakkaat, jotka kokevat, että taloudellinen tilanne on niin tiukka, ettei ole mahdollista käyttää maksullisia kulttuuripalveluja. Kaikukortin saaminen ei edellytä tietyn tulorajan alittamista.