Uutiset

Kaikukortti Savonlinnan Teatterissa

KAIKUKORTTI

Savonlinnan Teatterille on tärkeää tarjota kulttuurin tuomaa hyvinvointia myös niille, joilla ei ole tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi mahdollista päästä teatteriesityksiin.

Savonlinnan Teatteri on mukana kaikukorttikokeilussa. Teatterin omiin esityksiin (ei koske vierailuesityksiä, yhteistuotantoja, konsertteja) saa vapaalipun näyttämällä henkilökohtaista kaikukorttia. Vapaalippu on noudettavissa Teatterin toimistolta (huvila Suruton) myyntipisteen aukioloaikoina, sekä ovilipunmyynnistä tuntia ennen esityksen alkua. Vapaalipun voi varata ennakkoon. Kaikukortti ei käy Prisman, Sokoksen, R-kioskin myyntipisteissä – eikä vapaalippua voi lunastaa netin kautta. Savonlinnasalin narikkapalvelu ei kuulu kaikukorttiverkostoon, joten vaatesäilytykseen tulee varata 2 e tullessaan esitykseen.

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja Savonlinnan Kaikukortti-verkostoon kuuluviin kulttuuripalveluihin. Kaikukortin saavat yli 16v kaikukortti-kokeilussa olevien sosiaali-ja terveysalan toimijoiden asiakkaat, jotka kokevat, että taloudellinen tilanne on niin tiukka ettei ole mahdollista käyttää maksullisia kulttuuripalveluja.  Kaikukortin saaminen ei edellytä tietyn tulorajan alittamista.

Viimeisen suuren rakastajan kevään loput esitykset on korvattu Avioliittosimulaattorin esityksillä

 Viimeisen suuren rakastajan kevään loput esitykset on korvattu Avioliittosimulaattorin esityksillä.